Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ambasadorul rus, Oleg Vasnețov, cu mesaj de felicitare de Anul Nou și Crăciun

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaIon Chicu s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov
Ion Chicu s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a venit cu un mesaj de felicitare înainte de Anul Nou și Crăciunul pe stil vechi.

CHIȘINĂU, 28 dec - Sputnik. "Dragi prieteni! Stimați conaționali! Vă felicit cordial pe toți cu venirea noului an 2021 și a luminatei sărbători Nașterea Domnului Iisus Hristos. Acestea sunt niște sărbători deosebite, luminate, pe care întotdeauna le așteptăm cu mari emoții", a afirmat ambasadorul rus în mesajul său de felicitare. .

Новогодние елки 2020 - Sputnik Moldova
Societate
Restricții de Revelion în Chișinău: Apelul primarului Ceban
 El a spus că întotdeauna de Anul Nou sunt legate speranțele de un viitor mai bun.

"Anul 2020 va rămâne în memoria noastră ca nul dintre cele mai complicate. Pandemia de coronavirus l-a afectat pe fiecare dintre noi. Luându-ne adio de la anul care trece, noi le aducem cuvinte de profundă recunoștință medicilor și surorilor medicale, tuturor care au fost în prima linie de luptă cu acest pericol nevăzut. Sunt sigur că noi vom învinge această năpastă cu efortul comun al tuturor", a spus Oleg Vasnețov.

În final el i-a urat întregului popor moldovenesc sănătate, fericire și prosperitate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0