Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Impresionant: Surpriza carabinierilor moldoveni în prag de sărbători

Abonare
Angajații Inspectoratului General de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne au decis să-i surprindă pe cetățenii moldoveni.

În ajunul sfintelor sărbători de iarnă, angajații Inspectoratului General de Carabinieri au decis să-i felicite pe toți cetățenii într-un mod deosebit. Aceștia au cântat un frumos colind de Crăciun.
Totodată, cu un mesaj de felicitare a venit și comandantul general, colonelul Ștefan Pavlov care le-a urat tuturor militarilor urări de bine cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

”Urări de bine și sănătate adresez veteranilor noștri care ne-au învățat că dragostea de țară nu se măsoară în cuvinte, ci în fapte. Cuvinte de mulţumire și recunoştinţă exprim familiilor noastre, susținerea cărora ne-a impulsionat și motivat la îndeplinirea calitativă a misiunilor de serviciu pentru crearea unui confort social în societate. Dragi camarazi, magia sărbătorilor de iarnă să umple sufletele Dumneavoastră cu bunăvoință și căldură, aducând un an nou mai bogat, bucurie în inimi, iar în case fericire și voie bună”, se arată în mesajul comandantului.
 
Vă invităm să ascultați colindul interpretat de militarilor noștri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0