Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump, despe Biden: Este un președinte fake

© AP Photo / Evan VucciDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Donald Trump consideră că alegerile din SUA s-au desfășurat la nivelul unei țări din lumea a treia, iar Joe Biden este un „președinte fake”.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, l-a catalogat pe președintele ales Joe Biden drept “un președinte fake”, comparând desfășurarea scrutinul prezidențial din SUA cu cea de alegere a liderilor din statele lumii a treia.

“Un tânăr militar, care și-a făcut serviciul în Afganistan, mi-a povestit că alegerile în Afganistan sunt mult mai sigure și mult mai corecte, decât alegerile din 2020 din SUA. Ale noastre, cu milioane și milioane de buletine falsificate, expediate prin poștă au fost niște alegeri comparabile cu cele din lumea a treia. E un președinte fake!”, a scris Trump sâmbătă în contul său de Twitter.

Platforma a marcat postarea președintelui american cu un mesaj în care utilizatorilor li se propune să facă cunoștință despre siguranța votării prin poștă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0