Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Schimbare bruscă: Iată cum va fi vremea de Revelion

© Sputnik / Miroslav Rotariигрушки
игрушки  - Sputnik Moldova
Abonare
O schimbare bruscă a vremii este prognozată de meteorologii moldoveni. Astfel, în următoarele 7 zile vom avea parte de timp cu temperaturi de până la plus 12 grade celsius.

CHIȘINĂU, 27 dec - Sputnik. Vreme foarte caldă pentru această perioadă a anului. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează o schimbare destul de bruscă a vremii. Dacă în această noapte, temperatura aerului a coborât până la -3..-5 grade Celsius, atunci pentru noaptea acesta vom avea cu 10 grade mai mult, adică până la +3..+6 grade Celsius.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatSchimbare bruscă a vremii
Schimbare bruscă: Iată cum va fi vremea de Revelion - Sputnik Moldova
Schimbare bruscă a vremii

Duminică, pe timp de zi vom avea temperaturi de maxim +5 grade Celsius. În schimb, în următoarele zile temperatura aerului va crește. 
Astfel, în ultima zi din an vom ava temperaturi de până la +9..+12 grade Celsius. Chiar și în seara de Revelion, coloana de mercur va indica cinci grade cu plus.

Din păcate, nici în acest an, de Revelion nu ne vom putea bucura de zăpadă. Cerul va fi preponderent înnorat. Vântul va sufla din Sud, Sud-Vest cu 1-6 metri pe secundă. Presiunea atmosferică normală.

Fluxul de știri
0