Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Viața sexuală după naștere: Sfatul medicului

© Sputnik / Mihai CarausAdrian Sadovnic
Adrian Sadovnic - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "ATITUDINI", medicul urolog-adrolog și specialist în medicina sexuală, Adrian Sadovnic, a vorbit despre un subiect sensibil și frecvent abordat de către proaspeții părinți – relațiile intime după apariția copilului.
Viața sexuală după naștere: Sfatul medicului

Relațiile intime după naștere adesea sunt considerate un subiect tabu, însă multe cupluri se confruntă cu probleme în acest sens, susțin specialiștii. În special, majoritatea proaspetelor mămici sunt acele care au o stare de repulsie față de aceste relații. De ce apare această stare după naștere?

"Ese vorba de depresia după naștere legată de supraobosoeală, suprasolicitarea. La fel este legată de temperamentul sexual a femeii. Dacă fonul hormonal este  mai liniștit, atunci toată atenția femeii se duce la copil", a remarcat specialistul în medicina sexuală.

În acest context, Adrian Sadovnic a oferit câteva sfaturi utile pentru bărbați. Specialistul i-a îndemnat la înțelegere, răbdare, atenție, ascultare și ajutor, întrucât "această stare este fiziologică, foarte complicată și care trebuie neapărat comunicată între parteneri".

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0