Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăvară în plină iarnă: Cum va fi vremea în următoarele zile

© Sputnik / Yana ZaharovaВесна в кишиневском парке "Валя Морилор"
Весна в кишиневском парке Валя Морилор - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii spulberă din nou visul celor care mai așteaptă zăpadă astăzi sau în următoarele zile. Doar în noaptea de 27 spre 28 decembrie s-ar putea să avem parte de câțiva fulgi.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Cer noros și precipitații, dar sub formă de ploi și lapoviță pe timp de noapte. Asta din cauza temperaturilor ridicate care se vor înregistra astăzi, dar mai ales în următoarele zile, când acestea cresc și ajung aproape la zece grade pe timp de zi.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru următoarele zile
Primăvară în plină iarnă: Cum va fi vremea în următoarele zile	 - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile

Așadar, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru astăzi, 26 decembrie, vreme determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cer  noros, temporar precipitații slabe. Izolat ceață slabă.

Ученый из лаборатории  - Sputnik Moldova
Savanții au stabilit temperatura la care coronavirusul este distrus în totalitate

Astăzi vom avea parte de maxime de până la 5 grade Celsius iar minimele nu vor depăși -1 grad, în raioanele de Nord ale țării. Cea mai rece noapte de până la sfârșitul acestui an va fi cea din 27 spre 28 decembrie, când temperatura aerului va scădea până la -5 grade. Ziua de 28 decembrie însă va fi cea mai caldă, potrivit prognozelor meteorologilor.

Termometrele vor înregistra între 5 și 9 grade Celsius pe timp de zi. Din 29 și până pe 31 decembrie, inclusiv, vom avea parte de temperaturi între 2 și 7 grade Celsius. Vremea va fi mohorâtă, iar precipitații vor cădea doar pe alocuri. Potrivit specialiștilor, temperaturile înregistrate sunt peste norma celor normale pentru această perioadă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0