Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cu ce gânduri încheie intepreții anul 2020

© Sputnik / Miroslav RotariRomina Spânu
Romina Spânu - Sputnik Moldova
Abonare
Anul 2020 a fost destul de complciat pentru interpreții din Republica Molodva. Pandemia și-a lăsta amprenta în domeniul culturii, astfel că majoritatea evenimentelor au fost anulate.
Cu ce gânduri încheie intepreții anul 2020

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", intepreta Romina Spânu a dezvăluit că 2020 a fost anul provocărilor pentru artiștii din Moldova. Multe dintre planurile pe care și le-au propus așa și nu au putut fi realizate.

"Nu avem resurse, nu avem activitate, de aceea lansarea unor piese și videoclipuri așa și nu au avut loc. Personal, vroiam să duc la bun sfârșit un primul CD cu muzică polulară, în colaborare cu Orchestra Fraților Ștefăneț și Orchestra Ansamblului de cântec și dans "Flueiraș", a relatat Romina Spînu.

Cu toate acestea, inerpreta spune că există și o parte pozitivă în această situație și privește partea plină a paharului. Pentru prima dată în ultimii șapate ani va petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei, anterior fiind mai tot timpul implicată în evenimente în această perioadă.

Romina Spînu a dezvăluit că cea mai mare dorință a ei pentru 2021 este ca pandemia să fie lăsată în urmă, iar concertele și evenimentele cu public în sală să fie reluate – așa cum a fost în vremurile bune.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0