Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Georgeta Voinovan: Cântecele de Crăciun înfrumusețează sufletele

© Sputnik / OsmatescoGeorgeta Voinovan
Georgeta Voinovan - Sputnik Moldova
Abonare
Gerorgeta Voinovan alcătuiește unele dintre cele mai expresive melodii pentru interpreții consacrați din țară, iar profunzimea textelor scrise este de neîntrecut. Un loc deosebit în creațiile ei îl au și cântecele de Crăciun.
Georgeta Voinovan: Cântecele de Crăciun înfrumusețează sufletele

Cântecele și colindele de Crăciun sunt precum un balsam pe suflet de săbători. De această părere este interpreta și cantautoarea Georgeta Voinovan.

"Aceste melodii creează o atmosferă deosebită de sărbătoare.  Este precum  un decor al sufletului ce ne înfrumusețează starea interioară. Cântecele de Crăciun fac parte din creațiile mele preferate", a dezvăluit pentru Sputnik Georgeta Voinovan.

De asemenea, cantautoarea a mărturisit că multe dintre piesele alcătuite le intepretează de sărbători într-un cerc restrâns de prieteni.

În special, în această atmosferă caldă și prietenoasă melodiile prind un alt contur, iar vibrațiile sunetului trezesc adevărați fiori.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0