Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Și azi a mai ars un om

Abonare
O persoană a decedat după ce casa sa a fost mistuită de flăcări. Totul s-a întâmplat cu puțin timp în urmă la Botanica.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. O femeie a murit în această dimineață în apartamentul cuprins de flăcări în care se afla. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu.

Пожар - Sputnik Moldova
Societate
Foto - Cisternă cu motorină, cuprinsă de flăcări

Potrivit acesteia, femeia a fost găsită în stare inconștientă și preluată imediat de un echipaj medical, care ulterior au constatat decesul.

„În dimineața zilei de 24 decembrie, pompierii din Chișinău au intervenit la lichidarea unui incendiu care s-a produs în sectorul Botanica, municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:27. Potrivit informațiilor înregistrate un apartament a fost cuprins de flăcări într-un bloc locativ cu cinci nivele situat pe adresa bulevardul Dacia 3/1 din Capitală”, ne-a comunicat Pușcașu.

La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori. Incendiul a fost localizat și lichidat, dar pompierii nu au reușit să salveze nimic. În urma incendiului apartamentul a fost afectat complet. Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0