Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Meci de vis în semifinalele Cupei Ligii Angliei

© AFP 2024 / ADRIAN DENNISArsenal - Manchester City
Arsenal - Manchester City - Sputnik Moldova
Abonare
Tottenham și Manchester United au completat careul de ași din semifinalele Cupei Ligii Angliei, după ce au trecut de Stoke, respectiv Everton, iar formațiile și-au aflat adversarele din penultimul act.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Manchester United - Manchester City este capul de afiș din semifinalele Cupei Ligii Angliei! United nu a avut un meci ușor aseară pe terenul lui Everton, scor 2-0. Ambele goluri au fost marcate pe final de Cavani (minutul 88) și Martial (90+6).

City, care a trecut o zi mai devreme de Arsenal, cu 4-1, continuă cursa pentru cucerirea pentru a patra oară la rând a Cupei Ligii Angliei.

În cealaltă semifinală se vor duela Tottenham și Brentford. Partidele se vor desfășură într-o singură manșă pentru a nu încărca și mai mult programul echipelor. Brentford, locul 4 în liga a doua, a trecut în mod surprinzător de Newcastle, cu 1-0.

Finala Cupei Ligii Angliei din acest sezon a fost amânată pentru 25 aprilie 2021, pe Stadionul Wembley. Câștigătoarea competiției își va asigura calificarea în UEFA Europa Conference League, noua competiție înființată de forul european.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0