Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O nouă întrevedere dintre Dodon și Vasnețov: Iată ce au discutat

© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон встретился с послом России в Молдове Олегом Васнецовым
Президент Молдовы Игорь Додон встретился с послом России в Молдове Олегом Васнецовым - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei în țara noastră, Oleg Vasnețov - iată despre ce au discutat oficialii.

CHIȘINĂU, 22 dec - Sputnik. Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Oleg Vasnețov,cu care a discutat despre rezultatele colaborării bilaterale în anul curent.

”Am constatat cu satisfacție dinamica în creștere a relațiilor moldo-ruse în cele mai importante domenii, în pofida provocărilor globale. Am subliniat importanța discursului pe care l-am rostit în cadrul summit-ului online al CSI, din punct de vedere al consolidării cooperării în acest spațiu, unde Republica Moldova are interese stabile și parteneri de încredere”, a declarat Igor Dodon.

De asemenea, Dodon a discutat agenda vizitei sale de lucru la Moscova, care urmează să aibă loc la sfârșitul săptămânii curente.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0