Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Larisa Iordache a scris istorie la Campionatul European de gimnastică!

© AP Photo / Matthias SchraderLarisa Iordache
Larisa Iordache - Sputnik Moldova
Abonare
Larisa Iordache a revenit în stil de mare campioană în competiţii după o pauză de 3 ani. Asta după accidentarea suferită în 2017 la tendonul lui Ahile.

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Gimnasta din București a făcut senzație la Europenele din Turcia. Sâmbătă, Larisa a cucerit argintul cu echipa României, iar duminică a mai obținut trei medalii în probele individuale: 2 medalii de aur la bârnă şi la sol și o medalie de argint la sărituri.

Cu aceste patru medalii cucerite la Mersin, Larisa Iordache a intrat în istoria gimnasticii româneşti. De acum, sportiva de 24 de ani e cea mai medaliată gimnastă din istoria României, cu un total de 16! A întrecut-o chiar pe celebra Nadia Comăneci.

„O poveste lungă spusă în câteva cuvinte... Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru că puterea din interiorul tău să iasă la suprafață. În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauză... cu greu mai speram la o revenire. Ai nevoie de niste oameni care să creadă în tine. Așa cum au făcut-o antrenorii mei de la bun început. Nu au renunțat niciodată să creadă în mine, să mă susțină exact așa cum am eu nevoie. Și să îmi dăruiască bunătatea și dragostea lor față de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulțumesc! Sunteți cei mai tari. Vă iubesc!”, a spus campioana Larisa Iordache.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0