Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Operațiune la Nisa – au fost distruse coletele din Moldova și România

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaЧелноки
Челноки - Sputnik Moldova
Abonare
Mulți imigranți din Moldova și România stabiliți în sudul Franței au rămas fără bunătățile trimise de acasă. Poliția din Nisa a oprit transportul ce le ducea coletele.

CHIȘINĂU, 20 dec - Sputnik. Poliția municipală, autoritățile vamale și biroul regional de mediu din Nisa, Franța, au distrus mai mult de o tonă de pachete cu produse din Moldova și România.

Potrivit presei franceze, în saci și în cutii erau preponderent produse alimentare.

„Au fost interceptate trei camioane și un minivan. Mașinile din Moldova și România au fost blocate. Aproximativ 500 de colete ilegale au fost descărcate. În interior se aflau 234 de pachete de țigări de contrabandă, aproape 250 de litri de alcool, aparate de uz casnic și 1,2 tone de alimente”, a informat poliția locală.

Poliția a confiscat țigările și alcoolul. Mâncarea a fost distrusă deoarece, potrivit poliției, carnea, peștele, brânzeturile și bucatele gătite au fost transportate timp de câteva zile fără respectarea regulilor de igienă.

Vehiculele au fost duse la o parcare. Proprietarii unităților de transport vor fi amendați pentru transportul ilegal de bunuri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0