Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon: Sfântul Nicolae este ocrotitorul familiei mele

© Sputnik / Mihai CarausИон Чебан, митрополит Владимир, Игорь Додон
Ион Чебан, митрополит Владимир, Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon i-a felicitat pe creștini cu prilejul sărbătorii Sfântului Nicolae, dorindu-le „sănătate, căldură sufletească și sărbători fericite”.

CHIȘINĂU, 19 dec - Sputnik. Președintele în exercițiu, Igor Dodon, i-a felicitat pe toți creștinii de ziua Sfântului Nicolae, care este sărbătorit pe 19 decembrie în Republica Moldova.

„Adresez sincere felicitări tuturor creștinilor cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae Făcătorul de Minuni – unul dintre cei mai mari şi mai populari sfinţi ai Bisericii”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

© Photo : Cuvantul-ortodox.roИкона Святого Николая
Igor Dodon: Sfântul Nicolae este ocrotitorul familiei mele - Sputnik Moldova
Икона Святого Николая

„Din timpuri străvechi, Sfântul Nicolae a fost cinstit în mod special pe pământul Moldovei. De asemenea, este ocrotitorul casei şi al familiei mele”, a adăugat șeful statului.

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon cu familia sa
Igor Dodon: Sfântul Nicolae este ocrotitorul familiei mele - Sputnik Moldova
Igor Dodon cu familia sa

Igor Dodon le-a adresat „calde felicitări celor care îşi sărbătoresc astăzi onomastica precum și celor care sărbătoresc Hramul casei”. El le-a dorit „tuturor locuitorilor ţării noastre sănătate, căldură sufletească și sărbători fericite”.

Președintele în exercițiu a mai menționat că „Sfântul Nicolae este cunoscut drept un mare apărător al Ortodoxiei și ocrotitor al celor acuzaţi pe nedrept, al comercianţilor, călătorilor, marinarilor, și în special, protectorul copiilor”.    

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0