Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția oferă informații despre alerta cu bombă de la Judecătoria Chișinău

© SputnikAlertă cu bombă la Judecătoria Buiucani
Alertă cu bombă la Judecătoria Buiucani - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția oferă informații despre alerta cu bombă de la Judecătoria Chișinău. Oamenii legii nu au găsit niciun obiect explozibil, iar autorul apelului nu a fost depistat deocamdată.

CHIȘINĂU, 18 dec - Sputnik. Poliția anunță că în urma cercetărilor în sediul clădirii, dar și în preajma Judecătoriei Chișinău sediul Buiucani, de către specialiștii din cadrul serviciului ”Bomteh”, nu au fost depistate obiecte suspecte sau explozibile.

”Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru "Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism". Ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanei care a făcut apelul ca să fie atrasă la răspundere conform legislației în vigoare”, anunță poliția. 

Făptașul riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore și chiar închisoare de până la 2 ani.

De precizat că azi, la ora 14:25, oamenii legii au fost sesizați prin intermediul Serviciului de Urgență 112 de către o femeie, care a anunțat că în incinta Judecătorii Chișinău, sediul Buiucani, de pe bulevardul Ștefan cel Mare, s-ar afla un obiect explozibil.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0