Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Luptătorul Piotr Ianulov a urcat pe podium la Cupa Mondială

Abonare
Luptătorul Piotr Ianulov a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de la Belgrad. În finala mică a categoriei de greutate 86 kg, sportivul de 34 de ani a dispus de indianul Deepak Punia, scor 4-1.

 În optimi, Ianulov a trecut de slovacul Boris Makoev, cu 3-1. Apoi, în sferturi, luptătorul din Găgăuzia a fost învins de viitorul finalist, rusul Dauren Kurugliev, câștigător al Jocurilor Europene de la Minsk în 2019. În recalificări, Piotr a câștigat în fața francezului Akhmed Aibuev, iar în meciul decisiv s-a impus în fața indianului Deepak Punia, vicecampion mondial anul trecut.

La 65 kg, Nicolai Grahmez a cedat în finala mică ucraineanului Hor Ohannesian, cu 1-7. Anterior, Gheorghii Rubaev a obținut medalia de argint în categoria de greutate 92 kg. Moldova a mai cucerit o medalie la luptele greco-romane (Alexandrin Guțu) și trei medalii la luptele feminine (Anastasia Nichita, Irina Rîngaci și Mariana Cherdivară Eșanu).

În acest an, Anastasia Nichita a devenit și campioană europeană printre senioare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0