Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dilema lui Dodon: Flori galbene sau roșii pentru Maia Sandu

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon și Maia Sandu
Igor Dodon și Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon anunță că încă se gândește dacă va participa la ceremonia de inaugurare a Maiei Sandu în funcție, iar dilema pe care o are este acum culoarea florilor care urmează să le aleagă pentru noul președinte.

CHIȘINĂU, 18 dec - Sputnik. Igor Dodon a anunțat că încă examinează versiunea de a merge la inaugurarea Maiei Sandu în funcția de președinte al țării.  

Președinția RM - Sputnik Moldova
Politică
Dodon a prezentat cheltuielile pe care le-a avut Președinția în mandatul său
”Am invitație la inaugurare. Examinăm să mergem la inaugurare săptămâna viitoare. La sigur o așteptăm pe Maia Sandu conform procedurii, aici în instituția prezidențială pentru a o întâlni”, a declarat președintele în exercițiu.

Igor Dodon are o dilemă însă: nu știe ce culoare la flori să aleagă pentru Maia Sandu: galbene sau roșii. 

”Pregătim un buchet de flori, cu colegii discutăm ce culoare să alegem galbene sau roșii sau le combinăm poate va fi o coaliție la anul galbenă-roșie și le punem împreună. Jumate de buchet galben, jumate roșu sau în mijloc roșu sau galben, socialiștii nu vor fi mai mulți. Așa o glumă. Dar suntem gata să vă așteptăm, suntem gata să vă acordăm tot suportul și să vă urmăm succes pentru a face lucruri bune”, a menționat Igor Dodon.

Recent, Comisia naţională extraordinară de sănătate publică a decis în privința măsurilor de siguranță epidemică ce vor trebui respectate în cadrul ceremoniei de învestitură a președintelui ales Maia Sandu. Astfel, la evenimentul planificat pentru data de 24 decembrie, se va face excepție de la regula ca să participe până la 50 de persoane și vor avea dreptul până la 250 de invitați. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0