Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Un tânăr a fost împușcat în Chișinău - Se află în sala de operație

Abonare
Un tânăr de 17 ani se zbate între viață și moarte după ce noaptea trecută a fost împușcat. S-a întâmplat pe strada Butucului din sectorul Botanica al Capitalei.

CHIȘINĂU, 17 dec- Sputnik. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, tânărul de 17 ani a fost împușcat de un bărbat de 32 de ani. Imediat victima a fost transportată la Institutul de Urgență pentru a primi ajutor medical. Acum el se zbate între viață și moarte. 

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Comrat: Și-a înjunghiat propria mamă
”Tânărul se află în stare gravă, dar stabilă. Astăzi urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale”, a declarat pentru Sputnik Moldova, Dorina Arsene, purtătorul de cuvânt al Institutului de Urgență. 

În același timp, poliția spune că făptașul a fost reținut pentru 72 de ore și se află în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău. El este cercetat penal pentru tentativă de omor. Oamenii legii susțin că arma din care a fost efectuată împușcătura s-a dovedit a fi deținută legal și a fost ridicată de către forțele de ordine. 

”Actualmente de către ofițerii de investigație și urmărire penală se întreprind toate acțiunile procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor”, a precizat Natalia Stati, ofițerului de presă al Direcției de Poliție Chișinău.

Unele surse spun că bănuitul este un fost ofițer de urmărire penală al Serviciului Vamal și a comis fapta fiind în stare de ebrietate. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0