Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reacția președintelui ales, Maia Sandu, la votul din Parlament: Anticipate

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, cere dizolvare Parlamentului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate, după ce miercuri seara târziu Parlamentul a adoptat un șir de legi importante și a închis sesiunea.

CHIȘINĂU, 17 dec – Sputnik. Maia Sandu a reacționat pe pagina sa de Facebook într-un mod virulent, aducând critici dure deputaților din Partidul Socialiștilor și Pentru Moldova pentru votul de miercuri seara din Parlament.

"Legea bugetului, cea mai importantă lege a anului, este adoptată în grabă, cu încălcarea normelor, fără să se țină cont de nevoile oamenilor și ale țării – susținerea economiei, a sectorului medical, a agricultorilor afectați de secetă, a oamenilor care au rămas fără venituri din cauza crizei, a familiilor cu copii. Legea este adoptată fără surse reale de finanțare a deficitului bugetar", a scris Maia Sandu.

Ea este de părere că această lege corespunde intereselor unor corupți care s-a afla sub "protecția deputaților PSRM și Partidului Șor". Iată de ce Maia Sandu cere tragere la răspundere a acestora, dizolvarea Parlamentului și alegeri parlamentare anticipate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0