Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Care este relația lui Putin cu Erdogan

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaЕжегодная пресс-конференция президента РФ В. Путина
Ежегодная пресс-конференция президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat că uneori el are puncte de vedre diferite de cele ale președintelui Turciei, Taip Recep Erdogan, dar liderul turc este un om care se ține de cuvânt.

Президент Турции Реджеп Тайип Эрдоган на саммите НАТО в Брюсселе - Sputnik Moldova
”Schimbarea comportamentului Turciei”. De ce Occidentul îl pedepsește pe Erdogan
CHIȘINĂU, 17 dec- Sputnik. În cadrul tradiționalei conferință de presă a președintelui rus, ținută la sfârșit de an și retransmisă online, Vladimir Putin, s-a referit la relațiile sale cu liderul de la Ankara, Taip Recep Erdogan.

"Avem puncte de vedere diferite pe unele chestiuni cu președintele Erdogan. Uneori poate chiar contrarii. Dar acesta este un om în care poți să ai încredere, care se ține de cuvânt. Bărbat. Dacă el consideră că ceva este convenabil pentru țara lui, el merge până la capăt. Un element de predictibilitate. Asta este foarte important să înțelegi cu cine ai de-a face", a declarat Putin în cadrul conferinței de presă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0