Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Benzema o salvează din nou pe Real Madrid

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaФутбол. Лига чемпионов. Финал. Матч "Реал Мадрид" - "Ливерпуль"
Футбол. Лига чемпионов. Финал. Матч Реал Мадрид - Ливерпуль - Sputnik Moldova
Abonare
Real Madrid egalează liderul Real Sociedad după ce a reușit să o învingă pe Athletic Bilbao, cu 3-1. Partida a contat pentru etapa a 19-a, meciul fiind jucat în avans.

CHIȘINĂU, 16 dec – Sputnik. Victoria însă nu a fost una ușoară pentru echipa antrenată de Zinedine Zidane. Asta chiar dacă Athletic a jucat în zece oameni din minutul 13. Raul Garcia a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.

Real a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize. Vinicius i-a pasat lui Toni Kroos, care a prins un șut frumos din afara careului. Oaspeții au ieșiți montați de la cabine și au egalat în minutul 52, prin fundașul Ander Capa.

Real a intrat din nou în avantaj în minutul 74. Benzema a înscris cu capul din centrarea lui Carvajal. În prelungiri, Vesca a avut ocazia de a egala pentru Bilbao, dar Courtois a salvat miraculos. Madrilenii au plecat pe contraatac și au stabilit scorul final, 3-1, prin același Benzema.

Atacantul francez a ajuns la al șaselea gol în acest sezon și este al treilea golgheter al campionatului. Athletic este echipa preferată a lui Benzema. În poarta bascilor el a înscris de 13 ori.

Antrenorul Zinedine Zidane a folosit următorii jucători: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Kroos, Valverde (Isco 64), Modric - Lucas (Rodrygo 75), Benzema, Vinicius (Asensio 63).

Real obține a 4-a victorie consecutivă în toate competițiile și pare revine la forma de altădată. Astăzi, în La Liga se joacă un meci la fel de interesant. De la ora 22:00, FC Barcelona găzduiește liderul Real Sociedad.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0