Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Un carabinier călcat pe picior cu roata tractorului

© Sputnik / Cătălina CerneiO ambulanță în fața Parlamentului
O ambulanță în fața Parlamentului - Sputnik Moldova
Abonare
Trei carabinieri au avut nevoie de îngrijiri de medicale în urma altercațiilor cu protestatarii din fața clădirii Parlamentului. La fața locului a venit ambulanța pentru a le acorda ajutorul medical. 

CHIȘINĂU 16 dec - Sputnik. Trei carabinieri s-au ales cu mai multe leziuni, în urma altercațiilor cu manifestanții din fața Legislativului. Colonelul Ștefan Pavlov a declarat că a fost solicitată intervenția medicilor de urgență pentru a li se acorda primul ajutor și pentru a se stabili gravitatea leziunilor primite. 

„Unul este călcat cu roata tractorului pe picior, ceilalți doi au lovituri în burtă și la cot. Mai multe nu vă pot spune că nu sunt medic”, a precizat colonelul Ștefan Pavlov. 

Amintim că agricultorii au înaintat cu o parte tractoare din fața Guvernului spre Parlament. Unele tractoare au ajuns chiar aproape de ușa sediului Legislativului. Polițiștii au format un rând în fața protestatarilor cu tractoare. Între polițiști și agricultori au iscat ciocniri și o mare îmbulzeală. Oamenii legii au folosit și gaze lacrimogene pentru a dispersa mulțimea.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0