Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Anastasia Nichita cucerește aurul la Cupa Mondială!

© Photo : UWW / Gabor MARTINAnastasia NICHITA
Anastasia NICHITA - Sputnik Moldova
Abonare
Luptătoarea Anastasia Nichita a triumfat la Cupa Mondială de la Belgrad. Ea a obținut trei victorii în categoria de greutate 57 kg, cu italianca Arianna Carieri (scor 10-0), turcoaica Mehlika Ozturk (15-5) și indianca Anshu (5-1).

CHIȘINĂU, 16 dec – Sputnik. Anastasia a avut o prestație remarcabilă chiar și în lipsa antrenorului Tudor Cîrlan, care nu a putut să facă deplasarea la Belgrad.

Anastasia Nichita, în vârstă de 21 de ani, a ajuns la 16 medalii în carieră, dintre care 7 de aur. Ea a mai urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la Europenele de cadeți și tineret, Under 23, la Mondialul de tineret și Campionatul European de seniori.

În finală au mai luptat Mariana Cherdivară-Eșanu (59 kg) și Irina Rîngaci (65 kg). Ele au fost învinse de rusoaica Svetlana Lipatova, respectiv ucraineanca Tetiana Rijko.

În finală a acces și Gheorghii Rubaev. În ultimul act al categoriei de greutate 92 kg, luptătorul din Comrat îl va întâlni joi pe rusul Alikhan Jabrailov. Rubaev a obținut trei victorii: 4-2 cu turcul Erhan Yaylaci, 11-0 cu românul Mihai Palaghia și 5-5 cu azerul Gadzhimurad Magomedsaidov.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0