Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Moldovenii din Italia: Restricţii dure de sărbători

© AP Photo / Alessandra TarantinoАнтиправительственная акции протеста, организованной правыми партиями в Риме
Антиправительственная акции протеста, организованной правыми партиями в Риме - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Italiei Giuseppe Conte a anunţat măsuri drastice în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a se evita declanşarea unui al treilea val de infectări cu coronavirus. Cum vor putea petrece moldovenii din Italia Crăciunul şi Anul Nou.

CHIȘINĂU, 16 dec – Sputnik. Guvernul Italiei ia în considerare ca întreaga țară să fie declarată zonă roșie de sărbători, ceea ce ar presupune impunerea unor restricții dure, pentru a se evita declanşarea unui al treilea val de infectări cu coronavirus, potrivit presei italiene, citate de gandul.ro

Coronavirus în România: Bolnav în izoletă - Sputnik Moldova
În România este prelungită starea de alertă - sărbători cu restricții

„Acum sunt necesare noi restricții! Trebuie să evităm cu orice preț un al treilea val, deoarece acest lucru ar fi devastator, mai ales din punctul de vedere al pierderii de vieți omenești”, a declarat Giuseppe Conte pentru La Stampa.

Sâmbătă, Italia a devenit țara europeană cu cele mai multe decese provocate de COVID-19, depășind Marea Britanie în ceea ce priveşte numărul de morți.

În Europa, Italia și Marea Britanie sunt urmate, în ceea ce priveşte numărul de decese, de Franţa (57.567), Spania (47.624), Rusia (46.453) şi Polonia (22.676). În ultimele şapte zile, Italia a înregistrat cel mai mare număr de noi decese de COVID-19 (4.522), devansând Rusia (3.769), Germania (2.949), Marea Britanie (3.012) şi Polonia (2.815).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0