Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vadim Krasnoselski a ajuns la Moscova

Abonare
Liderul administrației transnistrene va avea la Moscova mai multe întâlniri cu reprezentanți ai structurilor de stat ale Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 15 dec - Sputnik. Vadim Krasnoselski a ajuns astăzi la Moscova, unde intenționează să participe la o serie de întâlniri cu reprezentanții autorităților ruse. Se așteaptă ca vizita să dureze două zile.

Госдума РФ, архивное фото - Sputnik Moldova
Deputat rus: Trupele de menținere a păcii din Transnistria și-au demonstrat eficacitatea

„Pentru următoarele două zile, sunt planificate o serie de întâlniri cu reprezentanți ai Dumei de Stat, ai Consiliului Federației, ai Ministerului rus de Externe și ai altor organe și departamente de stat din Rusia”, a informat serviciul de presă al liderului transnistrean.

Liderul transnistrean a avut deja o întâlnire cu Farit Muhametșin, vicepreședinte al Comitetului pentru Afaceri Internaționale al Consiliului Federației.

Interlocutorii au discutat despre situația actuală din Transnistria, în lumina tendințelor actuale, acordând o atenție deosebită procesului de negocieri, a relatat RIA Novosti.

În cadrul întrevederii, Krasnoselski a spus că regiunea transnistreană este orientată către un dialog constructiv cu autoritățile Moldovei, în scopul soluționării cât mai grabnice, în interesul cetățenilor, a problemelor sociale, economice și umanitare.

De asemenea, s-a discutat și despre situația misiunii de menținere a păcii pe Nistru și modalitățile de susținere a acestui „mecanism unic prin eficiența sa”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0