Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Discuții aprinse între agricultorii protestatari și polițiști – Foto

© Sputnik / Mihai CarausDiscuții aprinse între agricultorii protestatari și polițiști
Discuții aprinse între agricultorii protestatari și polițiști - Sputnik Moldova
Abonare
Corespondenții Sputnik Moldova transmit din Piața Marii Adunări Naționale că între agricultorii care protestează acolo și oamenii legii au loc discuții aprinse.

CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Polițiștii i-au rugat pe agricultori să protesteze pașnic, iar fermierii au cerut să vină la discuție cu ei reprezentanții Guvernului.

În centrul Capitalei s-au adunat până la această oră câteva zeci de agricultori protestatari, dar pe parcursul zilei ar urma ca numărul lor să sporească. 

Agricultorii au lansat și un apel adresat cărui deputat în parte, în care cer ca aleșii poporului să nu permită „distrugerea agriculturii și satului moldovenesc prin adoptarea politicii bugetar-fiscale propuse de către Guvern”.

© Sputnik / Catalina CerneiApelul agricultorilor protestatari
Discuții aprinse între agricultorii protestatari și polițiști – Foto - Sputnik Moldova
Apelul agricultorilor protestatari

În acest apel, agricultorii protestatari își manifestă îngrijorarea față e insistența guvernanților de a majora TVA în agricultură, impozitul pe venit al persoanelor care activează în agricultură, neplata compensațiilor pentru atenuarea pierderilor suportate în urma secetei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0