Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va fi vremea astăzi: Cu ce prognoze vin meteorologii

© Sputnik / Mihai CarausPloaie
Ploaie - Sputnik Moldova
Abonare
Săptămâna începe cu ploi și temperaturi pozitive. Meteorologii anunță că izolat se va forma ceață, polei slab, iar pe drumuri va fi ghețuș. Astfel, conducătorii auto sunt îndemnați să fie vigilenți atunci când sunt la volan.

CHIȘINĂU 14 dec - Sputnik. Pentru ziua de astăzi, meteorologii prognozează maxime de până la șapte grade. Cerul va fi noros, vor cădea ploi slabe, iar izolat precipitațiile vor fi moderate. Totodată, se anunță că se va forma ceață, polei slab, iar pe drumuri  va fi ghețuș.

Vântul va sufla de la slab la moderat dintre Est spre Nord.

Mercurul din termometre va urca până la +2..+5°С în nord, +3..+6 grade în centru și +4..+7 grade în sud. În Capitală maximele vor atinge +4..+6°С. 

Presiunea atmosferică va fi normală. 

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 14 – 20 decembrie
Cum va fi vremea astăzi: Cu ce prognoze vin meteorologii - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 14 – 20 decembrie

Pentru data de 15 decembrie, meteorologii anunță că precipitații nu vor cădea. 

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în data de 14 decembrie 1957 a fost înregistrată temperatura de +16,3 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 14 decembrie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Iar temperatura minimă în data de 14 decembrie a fost înregistrată în anul 1948 și era de -15,3 grade Celsius.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0