Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Spectacol pe cer: Norii „curg” din munți și se topesc în aer

Abonare
Turiștii au surprins un fenomen natural neobișnuit în regiunea Novorossiisk. S-au ridicat la o înălțime de 540 de metri deasupra nivelului mării și au văzut că norii păreau să „curgă” în golful Tsemesskaia după care parcă se topesc.

Câțiva turiști din Siberia au asistat la un fenomen natural fascinant în munții de lângă Novorossiisk. După ce s-au ridicat la o înălțime de 540 de metri deasupra nivelului mării, tinerii au văzut cum norii păreau să curgă în Golful Tsemesskaia și să se dizolve în aer, fără să ajungă niciodată în oraș.

Meteorologii au explicat că acest fenomen apare rar, în principal din cauza diferențelor de temperatură. Novorossiisk este cunoscut pentru vremea sa instabilă. Din noiembrie până în martie, în oraș apare un vânt puternic, care transportă aer rece de pe platoul nord-caucazian de pe coasta Mării Negre. Rafalele pot ajunge la 50 m/s.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0