Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Kremlinul, despre “buncărul prezidențial” în care locuiește Putin  

© Sputnik / Vladimir Sergeev / Accesați arhiva multimediaБашни Московского Кремля и купола Покровского собора на закате
Башни Московского Кремля и купола Покровского собора на закате - Sputnik Moldova
Abonare
Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a dezmințit zvonurile că Vladimir Putin s-a afla într-un buncăr.  

CHIȘINĂU 13 dec - Sputnik. Dmitri Peskov spune că șeful statului rus locuiește în Novo-Ogariovo, o suburbie a Moscovei, el acolo muncește, merge la lucru în Kremlin și în rarele sale deplasări.

Президент РФ В. Путин провел совещание о российской миротворческой миссии в Нагорном Карабахе - Sputnik Moldova
Rusia
Putin i-a criticat pe miniștri pentru creșterea prețurilor la produse

“Acum Putin locuiește în Novo-Ogariovo, de fapt, tot acolo unde a locuit și până la pandemie”, a declarat Peskov în filmul făcut de Naili Asker-zade “Virus Periculos. Primul an” difuzat de postul de televiziune “Rusia 1”, find rugat să spune dacă este adevărat că acum Putin ar sta într-un buncăr, de unde le dă la toți indicații.

 "El acolo (Novo-Ogariovo) locuiește, lucrează de multe ori și tot de acolo vine la Kremlin și tot de acolo, nu așa de des precum și-ar fi dorit, merge în deplasare, tehnologiile de astăzi pot produce efectul prezenței lui în locurile în care lui îi trebuie", a spus Peskov.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0