Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fondatorul Infowars: „Nu vom accepta Noua Ordine Mondială globalistă”

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Susținătorii și opozanții președintelui Donald Trump au organizat sâmbătă mitinguri la Washington, DC, după ce procesul intentat de procurorul general al Texasului pentru răsturnarea rezultatelor alegerilor în patru state-cheie, a fost respins de Curtea Supremă a SUA.

BUCUREŞTI, 13 dec – Sputnik. Fondatorul Infowars, Alex Jones, a luat cuvântul la un protest MAGA, referindu-se la rezultatele, contestate de Donald Trump, ale alegerilor prezidențiale din 2020 și susţinând afirmațiile președintelui conform cărora democrații și candidatul lor, Joe Biden, au conspirat să „fure” alegerile prin „trucarea” votului din 3 noiembrie.

Alex Jones s-a adresat miilor de persoane adunate sâmbătă în fața Curții Supreme, la marşul MAGA, sperând că Joe Biden, „va fi înlăturat într-un fel sau altul”.

​„Nu ne vom întoarce niciodată la (...) Noua Ordine Mondială globalistă și [nu îl vom accepta pe] «cadavrul» lor reanimat, Joe Biden, și nu-l vom recunoaște niciodată”, a spus Jones, citat de Sputnik News.

De asemenea, observatoarea în campania lui Trump Melissa Carone, martoră la audierea lui Rudy Giuliani în cazul de presupusă fraudă electorală, la Michigan, săptămâna trecută, a luat cuvântul la mitingul „Stop the Steal”, de la Washington DC în fața Curții Supreme, pentru a protesta cu privire la decizia instanţei supreme de a nu anula rezultatele alegerilor.

Jurând să continue „dezvăluirile despre frauda pe care am văzut-o”, Carone a susținut că „Donald Trump este cel mai bun președinte pe care [SUA] l-a avut vreodată”.

​„Nu voi renunța la această luptă. Voi expune în continuare frauda pe care am văzut-o și vom câștiga. Au fost alegeri furate. Acestea sunt cele mai importante alegeri din viața noastră ”, a spus Carone.

Pe 12 decembrie, susținătorii președintelui american Donald Trump s-au adunat în capitală după ce procesul din Texas pentru răsturnarea rezultatelor alegerilor din patru state-cheie a fost respins de Curtea Supremă a SUA.

Marșul MAGA (Make America Great Again), al doilea de acest gen de la alegerile din noiembrie, a atras mii de susținători ai președintelui în funcţie.

​Pe 11 decembrie, Curtea Supremă a respins un proces intentat de Texas și susținut de Donald Trump cu privire la cazurile de fraudă şi nereguli invocate, în patru state-cheie: Georgia, Michigan, Pennsylvania și Wisconsin.

Cine este Alex Jones

Alex Jones, în vârstă de 46 de ani, a fost criticat în mod constant, fiind acuzat de răspândirea de „teoriilor ale conspirației”. A câștigat notorietate după ce a denunțat atacurile teroriste din 11 septembrie ca fiind „o acţiune din interior” care ar fi fost pusă la cale de guvernul SUA.

Jones, care a fost interzis constant pe majoritatea platformelor online principale, a făcut o serie de acuzaţii scandaloase, cum ar fi acuzarea fostului consilier special Robert Mueller de pedofilie sau susţinând, în 2017, că atacul armat din 2012 la Școala Elementară Sandy Hook ar fi fost o „farsă” pusă la cale intenţionat. Site-ul Infowars, fondat de acesta, are în mod regulat peste 10 milioane de vizite lunare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0