Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Al treilea mort în accident pe ziua de astăzi - Detalii

© Photo : Inspectoratul de Poliție SîngereiUn șofer beat a lovit mortal o femeie
Un șofer beat a lovit mortal o femeie  - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie de 68 de ani a fost lovită mortal de către un șofer în stare de ebrietate. Acesta a fugit de la locul faptei, dar mai târziu a fost reținut de polițiști. 

CHIȘINĂU 13 dec - Sputnik. Tragediile se țin lanț în Republica Moldova. O femeie a fost lovită mortal, după ce un tânăr a urcat beat la volan. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, în satul Pepeni, raionul Sângerei. 

Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova
Societate
A căzut de la etaj și a murit pe loc: Unde s-a întâmplat tragedia
Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Ina Moscaliuc, oamenii legii au fost alertați de către un bărbat la ora 07:30 că o femeie zace la pământ. Poliția ajunsă la fața locului a stabilit că femeia în vârstă de 68 de ani se deplasa pe drumul central din sat, iar un automobil a lovit-o. Aceasta a murit până la sosirea ambulanței. Totodată, șoferul a fugit de la fața locului. 

În urma investigațiilor, ofițerii au identificat șoferul, acesta fiind un tânăr de 20 de ani din raionul Sângerei. El a fost supus alcooltestului, care a arătat că tânărul era în stare de ebrietate. Conducător auto a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost pornită o urmărire penală, iar oamenii legii continuă să stabilească toate circumstanțele.

Amintim că poliția a anunțat astăzi că a depistat sâmbătă cadavrul unui bărbat de 67 de ani din raionul Hâncești într-un canal de scurgere a apei pluviale. Și tot astăzi oamenii legii au anunțat despre decesul unui bărbat de 41 de ani din Cahul. Acesta a murit după ce a căzut de la etaj și s-a lovit de o placă de beton.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0