Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea se încălzește ușor: Prognoza meteo pentru 7 zile

© Sputnik / Yana ZaharovaIarna
Iarna - Sputnik Moldova
Abonare
Deși e iarnă deja, temperaturile vor fi destul de generoase în următoarele zile. Astăzi meteorologii prognozează până la opt grade Celsius, dar sunt așteptate și ploi.

CHIȘINĂU 11 dec - Sputnik. Pentru vineri, 11 decembrie, meteorologii prognozează temperaturi pozitive, dar și precipitații slabe, predominant sub formă de ploi, în întreaga țară. 

Cerul va fi noros. Izolat se va forma ceață slabă și polei. Vântul va sufla dinspre Est, iar ziua izolat va fi cu intensificări. 

Mercurul din termometre va urca până la +4..+7°С în nord, +5..+8 grade în centru și +6..+9 grade în sud. În Capitală maximele vor atinge +5..+7°С. 

Presiunea atmosferică va fi normală. 

În noaptea de vineri spre sâmbătă, temperaturile vor rămâne pozitive, la fel ca și pe parcursul zilei.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru 11 – 17 decembrie
Vremea se încălzește ușor: Prognoza meteo pentru 7 zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 11 – 17 decembrie

Pentru data de 12 decembrie, meteorologii anunță temperaturi similare, fără schimbări esențiale. 

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în data de 11 decembrie 1960 a fost înregistrată temperatura de +13 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 11 decembrie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Iar temperatura minimă în data de 11 decembrie a fost înregistrată în anul 2002 și era de -14,3 grade Celsius.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0