Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

15 troleibuze noi au ajuns în Capitală: Când vor fi puse pe linie

© Photo : Facebook / Ion Ceban15 troleibuze noi au ajuns la Chișinău
15 troleibuze noi au ajuns la Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Parcul de troleibuze din Capitală s-a înnoit. 15 troleibuze din cele 25 care au fost procurate din Riga au ajuns deja la Chișinău. Primarul Ion Ceban susține că până la sfârșitul lunii ele vor fi puse pe linie.

CHIȘINĂU 9 dec - Sputnik. 15 troleibuze din cele 25 ce au fost cumpărate din Riga au ajuns la Chișinău. Anunțul a fost făcut de edilul-șef al Capitalei, Ion Ceban. Primarul a scris pe pagina sa de Facebook că este vorba despre cinci troleibuze articulate și zece troleibuze clasice.

© Photo : Facebook / Ion Ceban15 troleibuze noi au ajuns la Chișinău
15 troleibuze noi au ajuns în Capitală: Când vor fi puse pe linie - Sputnik Moldova
15 troleibuze noi au ajuns la Chișinău

Potrivit lui Ceban, în prezent troleibuzele sunt testate şi pregătite, iar până la finele acestui an vor începe să circule pe străzile Capitalei. Astfel, vor fi înlocuite troleibuzele vechi care nu mai pot fi utilizate pentru transportarea pasagerilor. Celelalte zece mijloace de transport vor porni din Riga în timpul apropiat. Troleibuzele sunt dotate cu aer condiționat și sunt adaptate la necesitățile persoanelor care se deplasează în scaun cu rotile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0