Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Ronaldo fluierat la Barcelona: Astăzi e mult-așteptatul duel cu Leo Messi

© AP Photo / Marco AlpozziЛионель Месси из ФК Барселона и Данило из Ювентуса
Лионель Месси из ФК Барселона и Данило из Ювентуса - Sputnik Moldova
Abonare
Faza grupelor din Liga Campionilor a ajuns în runda finală. Meciul FC Barcelona - Juventus este capul de afiș al serii. Leo Messi și Cristiano Ronaldo se vor întâlni pentru prima dată după plecarea lusitanului de la Real Madrid.

CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Un grup de fani catalani au sfidat restricțiile impuse de autorități și au așteptat la hotel delegația celor de la Juventus. În momentul apariției lui Cristiano Ronaldo, suporterii Barcelonei l-au huiduit copios pe starul portughez.

​Leo Messi și Cristiano Ronaldo se vor duela pentru a 36-a oară. Prima bătălie dintre cei doi titani ai fotbalului mondial a avut loc pe 23 aprilie 2008. Barcelona și Manchester United s-au întâlnit pe Camp Nou, cu Leo Messi, respectiv Cristiano Ronaldo printre titulari, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor, scor 0-0.

Statisticile confruntărilor directe îl avantajează pe Messi. Acesta a câștigat 16 jocuri în fața lui Ronaldo, în timp ce portughezul doar 10, iar nouă meciuri s-au terminat la egalitate. Mai mult, argentinianul a înscris de 22 de ori și a oferit 15 pase de gol, iar Cristiano Ronaldo a marcat 19 goluri, reușind o singură pasă decisivă.

Iată toate golurile directe ale celor doi câștigători ai Balonului de Aur! Leo Messi a câștigat Balonul de Aur de 6 ori, iar Cristiano Ronaldo de 5!

Catalanii sunt aproape siguri de prima poziție în grupa G, doar o înfrângere la scor în fața campioanei Italiei putând să-i fure Barcelonei fotoliul de lider. În tur, echipa antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu 2-0.

Echipe probabile:

Barcelona: Ter Stegen - Dest, Araujo, Lenglet, Alba - Pjanic, De Jong - Messi, Griezmann, Pedri - Braithwaite

Juventus: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Chiesa, Arthur, McKennie, Ramsey - Morata, Ronaldo

Samuel Umtiti a fost inclus de Ronald Koeman în lotul cu care Barcelona va aborda partida cu Juventus. Este prima oară când fundașul francez apare pe lista de joc a catalanilor, după aproape șase luni.

Partida FC Barcelona - Juventus se va juca de la ora 22:00 și va fi arbitrată de germanul Tobias Stieler. Meciul va fi transmis de Prime în Republica Moldova și de Digi Sport în România.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0