Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Democrații promit să-l acționeze în judecată pe Usatîi

© Sputnik / Miroslav RotariДемократическая партия Молдовы ПДМ
Демократическая партия Молдовы ПДМ - Sputnik Moldova
Abonare
PDM consideră că politicianul, în calitate de participant la o emisiune televizată, a făcut afirmații calomnioase, care prejudiciază imaginea partidului.

CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Partidul Democrat din Moldova intenționează să-l acționeze în judecată pe liderul ”Partidului Nostru”,  Renato Usatîi, pe care-l învinuiesc de calomnie. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă.

кабинет министров  - Sputnik Moldova
Politică
Comentator politic, despre retragerea miniștrilor PDM

PDM consideră că Usatîi a făcut în cadrul unei emisiuni TV afirmaţiile calomnioase şi false care denigrează partidul.

”Dincolo de atacul de imagine, considerăm că Renato Usatîi are şi un scop politic clar, la care ne vom referi în detalii în viitorul apropiat”, este menționat în comunicatul publicat pe site-ul PDM.

Democrații au îndemnat opinia publică şi instituţiile media să nu se lase induse în eroare de informaţiile calomnioase pe care le promovează unii actori politici.

Usatîi a declarat că Partidul Democrat și Pavel Filip au beneficiat de finanțare în valoare de 150 000 de dolari pe lună în perioada în care au făcut parte din coaliția de guvernare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0