Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pompierii nu au putut să stingă rapid flăcările: Care este cauza

© Sputnik / Mihai CarausMașină pompieri
Mașină pompieri  - Sputnik Moldova
Abonare
Flăcările puternice au izbucnit într-un apartament, iar pompierii nu au putut ajunge la locul incendiului din cauza mașinilor parcate în curtea blocului. Astfel, misiunea de salvare a devenit mult mai dificilă, iar pompierii au fost nevoiți să recurgă la alte metode.

CHIȘINĂU 7 dec - Sputnik. Duminică seara, un apartament de pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al Capitalei a fost cuprins de flăcări. Echipajul de pompieri s-a îndreptat la fața locului pentru a lichida incendiul, dar s-au pomenit blocat la intrarea în curtea blocului. 

imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Incendiu de proporții la Comrat: O uzină de prelucrare a lemnului - în flăcări

Din cauza mașinilor parcate haotic, salvatorii nu au putut intra imediat în curte. Astfel, aceștia au fost nevoiți să recurgă la alte metode de salvare. 

Echipajul de intervenție al pompierilor a lichidat incendiul cu mijloace primare, întrucât desfășurarea tehnicii de intervenție era imposibilă. În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale dintr-o cameră a apartamentului, iar proprietarul a fost evacuat de către vecini.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, au fost nevoie de mai mult timp până au ieșit proprietarii mașinilor și au eliberat trecerea echipajului de pompieri. În context, salvatorii îndeamnă șoferii să parcheze responsabil mașinile și să nu blocheze accesul serviciilor de urgență, deoarece în asemenea cazuri contează fiecare secundă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0