Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Distracție cu arma în plină stradă: Cine este făptașul

Abonare
Distracția cu arma ar putea să-l coste până la șapte ani de pușcărie. A efectuat opt împușcături în aer, iar acum a fost reținut de oamenii legii - este isprava unui tânăr din Capitală, care și-a motivat acțiunea prin faptul că a vrut să se distreze.

CHIȘINĂU 7 dec - Sputnik. A tras opt împușcături în aer, iar acum este cercetat penal pentru huliganism. Un tânăr de 26 de ani a fost reținut pentru că a încălcat grosolan ordinea publică.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în data de 28 noiembrie, când un bărbat a sunat la Serviciul 112 și a anunțat că dintr-un automobil au fost efectuate câteva împușcături.

Închisoare - Sputnik Moldova
Societate
Focuri de armă la Penitenciarul "Pruncul": Un deținut a încercat să evadeze

Infracțiunea a fost săvârșită pe strada Nicolae Costin din municipiul Chișinău. La fața locului, oamenii legii au depistat opt tuburi de cartușe.

Oamenii legii au identificat suspectul cu ajutorul camerelor de luat vederi din zonă. Tânărul și-a recunoscut vina și le-a spus a scos arma pe geamul automobilului și a efectuat opt împușcături pentru a se distra.

Pistolul era deținut ilegal de către tânăr și a fost luat la expertiză. 

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la șapte ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0