Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Un boxer moldovean a devenit campion european

© Photo : Federația de Box din Republica MoldovaBoxerul Ilie Argatu a devenit campion european
Boxerul Ilie Argatu a devenit campion european - Sputnik Moldova
Abonare
Republica Moldova a cucerit o medalie de aur și patru de bronz la Campionatul European de box pentru cadeţi de la Sofia (sportivi născuţi în 2004 şi 2005).

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. Campion european a devenit Ilie Argatu în categoria de greutate 48 kg. El i-a învins pe ucraineanul Iahor Kireaus și românul Sali Palapiuc, iar în finală a dispus clar la puncte cu 5-0 de spaniolul Losano Serrano Rafael.

Imagini video de la finală pot fi urmărite pe următorul link începând cu minutul 1:47:45

Medaliile de bronz au fost cucerite de Alexandr Guranda (66 kg), Andrei Redca (70 kg), Nicolae Burdiuja (+80 kg) și Irina Ciubova (54 kg). În semifinale, Guranda i-a cedat letonului Nikita Gorbunovs, Redca și Burdiuja au fost învinși de reprezentanții gazdelor, Sergi Vladoyanu și Kiril Borisov, iar Irina Ciubova a pierdut în fața sârboaicei Dragana Djovanovic.

Alți doi pugiliști moldoveni, Daniil Golodenco (54 kg) și Igor Duca (63 kg) s-au clasat pe locul 5.

În clasamentul pe medalii, Moldova s-a clasat pe locul 6 (1-0-4), fiind depășită de Rusia (16-4-2), Ucraina (5-4-11), România (2-2-6), Bulgaria (1-4-8) și Polonia (1-2-3).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0