Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Epureanu, martorul unui meci nebun în Liga Campionilor

© AP Photo / UncreditedIstanbul Bașakșehir- Leipzig
Istanbul Bașakșehir- Leipzig - Sputnik Moldova
Abonare
Irfan Kahveci a reușit meciul vieții pentru Istanbul Bașakșehir. A înscris pentru prima dată în carieră un hat-trick, dar campioana Turciei a pierdut dramatic cu RB Leipzig, în cadrul Ligii Campionilor, scor 3-4.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. Fundașul moldovean, Alexandru Epureanu a fost aproape să înscrie și el pentru Istanbul Bașakșehir.

Epureanu a fost introdus la pauză de antrenorul Okan Buruk la scorul de 1-2 în favoarea lui Leipzig. Imediat, jucătorul care a fost ales de cinci ori cel mai bun fotbalist moldovean, a avut o șansă imensă de egalare. Lovitura sa de cap a trecut de puțin pe lângă poartă.

Spaniolul Daniel Olmo a dus scorul la 3-1, dar nu a fost de acord Irfan Kahveci care a mai înscris de două ori pentru gazde. Se părea că meciul se va termina la egalitate, scor 3-3, dar în prelungirile partidei nemții dau lovitura, prin norvegianul Alexander Sorloth.

Leipzig are 9 puncte la activ, la fel ca Manchester United și PSG. Francezii au obținut o victorie importantă pe terenul lui United, scor 3-1. Eroul partidei a fost brazilianul Neymar, care a înscris două goluri și a reușit o foarfecă incredibilă.

Un meci mare a făcut și Olivier Giroud. Campionul mondial a înscris tocmai 4 goluri pentru Chelsea în victoria cu 4-0 pe terenul lui FC Sevilla! Francezul a devenit cel mai vârstnic jucător care reușește trei sau mai multe goluri în același meci, în Liga Campionilor. Pe 30 septembrie, atacantul francez a împlinit 34 de ani.

Barcelona merge ceas în Liga Campionilor, în ciuda problemelor cu care se confruntă în La Liga. Catalanii au tranșat meciul cu Ferencvaros încă din prima repriză, în care au marcat de trei ori în poarta maghiarilor, prin Griezmann, Braitwhaite și Dembele.

Cu 3-0 s-a impus și Juventus. Torinezii au surclasat-o pe Dinamo Kiev, care va lupta în ultimul meci pentru o calificare în Europa League. La Juventus a debutat fundașul român de 18 ani, Radu Drăgușin. El a devenit al doilea fotbalist român care joacă pentru Juventus, după Adrian Mutu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0