Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Proiectele bugetar-fiscale, motiv de dispută în Parlament

© Sputnik / Miroslav RotariПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Nici după o oră de la începerea ședinței Parlamentului ordinea de zi nu a fost votată de către deputați.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. Proiectul cu privire la SIS, dar și cele patru proiecte de lege care se referă la bugetul de stat pentru 2021 rămân pe agenda ședinței de astăzi a Parlamentului.

Ședința Parlamentului RM - Sputnik Moldova
Politică
Deputații se reunesc în ședință: Proiecte importante pe ordinea de zi

Asta chiar dacă partidele de opoziție au cerut excluderea lor de pe ordinea de zi și examinarea lor la una dintre ședințele de săptămâna viitoare. Deputații care au cerut amânarea examinării mai multor proiecte de legi își motivează demersul prin faptul că o bună parte din proiecte sunt nepregătite și ar conține elementele și scheme corupționale.

Majoritatea parlamentară nu a susținut propunerile opoziției privind excluderea mai multor proiecte de pe ordinea de zi, astfel că acestea urmează să fie examinate în ședința de astăzi.

Înainte de începerea ședinței, liderul democrat, liderul Platformei DA, dar și cel al grupului parlamentar Pro Moldova au făcut declarații de presă în cadrul cărora au anunțat că nu vor susține aceste proiecte.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0