Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce le-a spus Chicu celor care vor să vină astăzi la protest

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Premierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu le-a transmis dis de dimineață un mesaj tuturor celor care intenționează să protesteze astăzi.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. „Oameni buni, care veniți la protest. Luați măști cu voi. Nici un prezident nu merită sănătatea voastră”. Acesta este îndemnul premierului Ion Chicu pentru cetățenii care intenționează să protesteze astăzi în fața Parlamentului. El a postat mesajul pe pagina sa de Facebook.

Ședința Parlamentului RM - Sputnik Moldova
Politică
Deputații se reunesc în ședință: Proiecte importante pe ordinea de zi

De asemenea, Chicu le-a recomandat parlamentarilor să se concentreze pe examinarea proiectelor bugetar-fiscale, iar ”ambilor președinți” să manifeste maximă responsabilitate față de oameni și să renunțe la acțiuni care pun în pericol viața și sănătatea acestora.

De precizat, Președinta aleasă Maia Sandu a îndemnat oamenii să protesteze împotriva inițiativei legislative a Partidului Socialiștilor (PSRM) care prevede scoaterea de sub controlul Președinției a Serviciului Informații și Securitate (SIS).

Protestul este programat pentru astăzi, la ora 10:00, ora începerii ședinței plenare a Parlamentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0