Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Riscă ani grei de pușcărie - ce a găsit Poliția la domiciliul unor tineri

© Sputnik / Mihai CarausПолиция получила 52 машины
Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți tineri originari din raionul Cahul sunt cercetați penal pentru păstrarea și comercializarea drogurilor în cantități deosebit de mari. Patru dintre suspecți au fost plasați în arest preventiv.

CHIȘINĂU 2 dec - Sputnik. Un grup infracțional alcătuit din cinci membri a fost deconspirat de oamenii legii. Tinerii cu vârstele cuprinse între 20 și 24 de ani sunt suspectați de păstrarea și comercializarea drogurilor în cantități mari și deosebit de mari.

În urma perchezițiilor, polițiștii și procurorii au depistat la domiciliile suspecților 200 de grame de substanțe narcotice, în valoare de 30 de mii de lei. Pachețele cu droguri au fost duse la expertiză.

Potrivit ofițerilor, membrii grupului și-ar fi desfășurat activitatea atât în Capitală, cât și pe întreg teritoriu al țării. În comunicatul de presă al Direcției de Poliție al municipiului Chișinău se arată că tinerii au fost documentați timp de două luni de zile, perioadă în care oamenii legii au reușit să adune suficiente probe.

Patru membri ai grupului infracțional au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar al cincilea membru este cercetat în libertate. Oamenii legii continuă urmărirea penală pentru a identifica și alte persoane implicate în comiterea acestei infracțiuni. 

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 15 ani de pușcărie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0