Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Patinoarul GUM din Piața Roșie a fost inaugurat - Foto

Abonare
Pentru al 15-lea an consecutiv, patinoarul GUM aduce atmosfera de sărbătoare în capitala Rusiei și îi transferă pe vizitatori într-o țară fermecată de iarnă, cu cerbi, bufnițe și pinguini amuzanți.

Patinoarul GUM din Piața Roșie și-a deschis porțile pentru vizitatori! Acesta va asigura atmosfera de sărbătoare moscoviților și oaspeților capitalei rusești până la 1 martie.

Organizatorii subliniază că vor fi luate toate măsurile de precauție necesare pe teritoriul patinoarului în contextul pandemiei de coronavirus. Oaspeții vor avea la dispoziție măști și mănuși de unică folosință. Suprafața patinoarului GUM de 3000 de metri pătrați permite menținerea distanței sociale. Dezinfectarea patinelor este asigurată după fiecare închiriere, sunt instalate recirculatoare de aer și lămpi bactericide. Numărul sesiunilor zilnice a fost redus în acest sezon.

”Știm cum în acest an dificil fiecare dintre noi are nevoie de un basm și credință în magie!”, a spus campioana olimpică Tatiana Navka și a invitat oamenii să asiste la spectacolele pe gheață „Ruslan și Liudmila” și „Frumoasa adormită. Legenda celor două regate”.

Faceți selfie-uri unice și alunecați în întâmpinarea viselor voastre!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

© Sputnik / Алексей Майшев / Accesați arhiva multimediaPatinatorii profesioniști și jucătorii de hochei susțin că suprafața de gheață de pe acest patinoar nu este mai rea decât pe arenele olimpice.
Открытие ГУМ-катка на Красной площади - Sputnik Moldova
1/12
Patinatorii profesioniști și jucătorii de hochei susțin că suprafața de gheață de pe acest patinoar nu este mai rea decât pe arenele olimpice.
© Sputnik / Алексей Майшев / Accesați arhiva multimediaOamenii vin aici pentru a-și face fotografii cu tematica Anului Nou și pentru o bună dispoziție de iarnă.
Открытие ГУМ-катка на Красной площади - Sputnik Moldova
2/12
Oamenii vin aici pentru a-și face fotografii cu tematica Anului Nou și pentru o bună dispoziție de iarnă.
© Photo : Пресс-служба ГУМCea mai puternică patinatoare artistică de pe glob, deținătoare a tuturor titlurilor de patinaj artistic, Alina Zaghitova, a prezentat un fragment din spectacolul muzical „Frumoasa adormită. Legenda celor două regate”.
Алина Загитова - Sputnik Moldova
3/12
Cea mai puternică patinatoare artistică de pe glob, deținătoare a tuturor titlurilor de patinaj artistic, Alina Zaghitova, a prezentat un fragment din spectacolul muzical „Frumoasa adormită. Legenda celor două regate”.
© Sputnik / Алексей Майшев / Accesați arhiva multimediaActorul Dmitri Miller (al doilea din stânga) la deschiderea patinoarului GUM din Piața Roșie din Moscova.
Открытие ГУМ-катка на Красной площади - Sputnik Moldova
4/12
Actorul Dmitri Miller (al doilea din stânga) la deschiderea patinoarului GUM din Piața Roșie din Moscova.
© Sputnik / Алексей Майшев / Accesați arhiva multimediaRușii știu: dacă nu reușești în niciun fel să-ți creezi dispoziție de Anul Nou, atunci cel mai simplu și mai eficient mod de a o obține este să vii la patinoarul central din Rusia.
Открытие ГУМ-катка на Красной площади - Sputnik Moldova
5/12
Rușii știu: dacă nu reușești în niciun fel să-ți creezi dispoziție de Anul Nou, atunci cel mai simplu și mai eficient mod de a o obține este să vii la patinoarul central din Rusia.
© Photo : Пресс-служба ГУМCampioana olimpică la patinaj artistic Tatiana Navka împreună cu Alexei Iagudin și campionul mondial la hochei pe gheață Alexei Iașin au efectuat exerciții pe gheață, la care au participat peste 30 de personalități cunoscute.
Татьяна Навка и Алла Михеева - Sputnik Moldova
6/12
Campioana olimpică la patinaj artistic Tatiana Navka împreună cu Alexei Iagudin și campionul mondial la hochei pe gheață Alexei Iașin au efectuat exerciții pe gheață, la care au participat peste 30 de personalități cunoscute.
© Sputnik / Алексей Майшев / Accesați arhiva multimediaPatinajul poate fi o adevărată provocare, dar atmosfera prietenoasă te ajută să nu cazi!
Открытие ГУМ-катка на Красной площади - Sputnik Moldova
7/12
Patinajul poate fi o adevărată provocare, dar atmosfera prietenoasă te ajută să nu cazi!
© Photo : Пресс-служба ГУМÎn ajunul Revelionului, nu există nimic mai spectaculos decât atmosfera de iarnă din Piața Roșie, Moscova.
Открытие ГУМ-катка на Красной площади - Sputnik Moldova
8/12
În ajunul Revelionului, nu există nimic mai spectaculos decât atmosfera de iarnă din Piața Roșie, Moscova.
© Photo : Пресс-служба ГУМSpecial pentru invitați, patinatorii artistici Margarita Drobyazko și Povilas Vanagas au prezentat un fragment din senzaționalul spectacol muzical al Tatianei Navka ”Ruslan și Liudmila”.
Повилас Ванагас и  Маргарита Дробязко - Sputnik Moldova
9/12
Special pentru invitați, patinatorii artistici Margarita Drobyazko și Povilas Vanagas au prezentat un fragment din senzaționalul spectacol muzical al Tatianei Navka ”Ruslan și Liudmila”.
© Photo : Пресс-служба ГУМMihail Kușnirovici a devenit liderul exercițiilor pe gheață, a monitorizat acuratețea exercițiilor și a încurajat participanții la eveniment.
Филипп Киркоров и Михаил Куснирович - Sputnik Moldova
10/12
Mihail Kușnirovici a devenit liderul exercițiilor pe gheață, a monitorizat acuratețea exercițiilor și a încurajat participanții la eveniment.
© Photo : Пресс-служба ГУМDmitri Hrustalev, Viktor Vasiliev, Olga Kabo, Anna Semenovich, Denis Klyaver, Yulia Kovalchuk, Dmitry Miller, Yulia Baranovskaya, Tatyana Totmyanina și alte vedete au participat la „Bosco Charging”.
Звезды Bosco зарядки - Sputnik Moldova
11/12
Dmitri Hrustalev, Viktor Vasiliev, Olga Kabo, Anna Semenovich, Denis Klyaver, Yulia Kovalchuk, Dmitry Miller, Yulia Baranovskaya, Tatyana Totmyanina și alte vedete au participat la „Bosco Charging”.
© Sputnik / Алексей Майшев / Accesați arhiva multimediaPationoarul de la GUM va fi deschis zilnic între orele 10.00 - 23.00 în perioada 29 noiembrie 2020 - 1 martie 2021.
Открытие ГУМ-катка на Красной площади - Sputnik Moldova
12/12
Pationoarul de la GUM va fi deschis zilnic între orele 10.00 - 23.00 în perioada 29 noiembrie 2020 - 1 martie 2021.
Fluxul de știri
0