Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Geruri năprasnice ne așteaptă în a doua zi de iarnă

© Photo : Primăria Larga, Briceni 000
000 - Sputnik Moldova
Abonare
Iarna își intră în drepturi chiar din primele zile ale lui decembrie. Pentru mâine sunt prognozate minime de până la -7 grade Celsius. Totuși, precipitații puternice nu se așteaptă în următoarele zile. 

Поселок Листвянка на берегу озера Байкал в Иркутской области - Sputnik Moldova
Imagini spectaculoase: Iarna pe lacul Baikal
CHIȘINĂU 1 dec - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru miercuri, 2 decembrie, temperaturi de până la -7 grade noaptea, iar ziua până la +5. Vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Vântul va sufla slab. Cerul va fi predominat noros, iar noaptea ar putea să cadă câțiva fulgi. Izolat pe drumuri se va forma ghețuș. 

Noaptea, temperatura minimă a aerului va oscila între -2..-7°C. În raioanele de nord se așteaptă între -4..-7°C. În raioanele centrale se vor înregistra -3..-6°C, iar în cele de sud vor fi -2..-5°C. În Capitală se așteaptă pe timp de noapte -2..-4°C.

Iar pe timp de zi temperatura aerului ziua va oscila între 0..+5°С. În raioanele de nord se așteaptă 0..+3°С, în raioanele centrale +1..+4°С, la sud vor fi +2..+5°С, iar în Capitală +2..+4°С.

În data de 3 decembrie se prognozează aceleași temperaturi, iar precipitații nu se așteaptă. Totuși, joi vremea se încălzește treptat. Astfel, în weekend se anunță maxime de +12 grade Celsius. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0