Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O casă din Capitală a fost cuprinsă de flăcări: Iată ce a ars

Abonare
Acoperișul unei locuințe din Capitală a fost cuprins de flăcări în această dimineață. La fața locului au intervenit pompierii.

CHIȘINĂU, 1 dec - Sputnik. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, incendiul a izbucnit într-o casă de pe strada Cărăușilor din Chișinău. 

Svetlana Bivol - Sputnik Moldova
Colectivul Filarmonicii susține primul concert după incendiu
La fața locului s-au deplasat 4 echipaje de intervenție ale pompierilor, care au stabilit că arde acoperișul unei case cu un singur nivel. În mai puțin de 40 de minute, salvatorii au lichidat flăcările și au stabilit că victime nu au fost înregistrate.

Totodată, incendiul a afectat coperișul casei în proporție de 40%, dar și o construcție din apropierea locuinței. Cauza și circumstanțele urmează să fie stabilite ulterior de către specialiști. 

Specialiștii atenționează cetățenii să respecte regulile antiincendiare în special în perioada rece a anului, când utilizează sursele de încălzire. De asemenea, oamenii sunt îndemnați să nu lase focul pe seama persoanelor în etate sau a copiilor. Potrivit IGSU, de la începutul anului în Republica Moldova s-au produs peste 1 500 incendii, în care și-au pierdut viața 84 de persoane. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0