Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A urcat beată la volan și a produs un accident: Sunt victime

Abonare
Trei copii s-au ales cu numeroase traumatisme, după ce automobilul în care se aflau s-a izbit de o bordură și s-a răsturnat pe carosabil. Potrivit oamenilor legii, șoferița se afla în stare de ebrietate.

CHIȘINĂU 30 nov - Sputnik. O femeie în vârstă de 27 de ani a provocat un accident, fiind în stare de ebrietate. Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, accidental a avut loc noaptea trecută, în orașul Bălți.

Accident grav între localitățile Căpriana și Condrița din raionul Strășeni - Sputnik Moldova
Societate
Foto: Accident cumplit în această seară: O persoană a murit și sunt mulți răniți
În mașină se aflau trei minori. Unul are doi ani, iar cei doi au câte zece ani. Potrivit oamenilor, legii șoferița a pierdut controlul mașinii, care s-a izbit într-o bordură și s-a răsturnat pe carosabil. În mașină se mai afla și un bărbat de 55 de ani, care la fel era în stare de ebrietate și o femeie de 36 de ani, care era cu un micuț de doi ani. Aceasta a părăsit locul accidentului imediat după impact, lăsându-i pe ceilalți pasageri fără a le acorda ajutorul necesar.

© Photo : Facebook / Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGPAccident cu implicarea a trei minori
A urcat beată la volan și a produs un accident: Sunt victime  - Sputnik Moldova
Accident cu implicarea a trei minori

În urma alcooltestului s-a stabilit că șoferița avea o concentrație de alcool de 0,58 mg/l, ceea ce depășește norma admisibilă de aproape patru ori. Pasagerul de 55 de ani avea o concentrație de 0,82 mg/l, ceea ce depășește limita cu peste cinci ori. 

Solicitată telefonic, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov a declarat pentru Sputnik Moldova că pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar toate circumstanțele se stabilesc. Totodată, nu se cunoaște încă ce riscă șoferița. Molceanov ne-a comunicat că minorii implicați în accident au fost transportați la Spitalul Clinic Bălți pentru a primi îngrijirile medicale necesare. 

Oamenii legii îi îndeamnă pe șoferi să nu urce beți la volan, să nu depășească limita de viteză și să fie prudenți atunci când vor să efectueze o depășire. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0