Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Foto: Ion Ceban s-a vaccinat – ce a povestit primarul

© Sputnik / Vitali Belooussov / Accesați arhiva multimediaUn médecin prépare une seringue avec un vaccin (archive photo)
Un médecin prépare une seringue avec un vaccin (archive photo) - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-a vaccinat împotriva gripei sezoniere și a publicat fotografia cu acest moment, însoțită de un îndemn.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Primarul capitalei, Ion Ceban, și-a administrat astăzi un vaccin împotriva gripei de sezon și i-a îndemnat pe chișinăuieni să-i urmeze exemplul.

„Am ascultat sfatul specialiștilor și am administrat vaccinul”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Nu au mai fost atâtea până acum: Număr-record de cazuri noi de COVID

„Vaccinul este cea mai sigură și eficientă metodă de protecție împotriva gripei.

Medicii spun că astfel putem evita suprasolicitarea sistemului medical din cauza gripei sezoniere pe lângă cazurile cu noul coronavirus”, a explicat primarul.

Ion Ceban a precizat că două loturi de vaccin antigripal a câte 100 de mii de doze pentru Republica Moldova este disponibil acum în toate instituțiile medicale municipale de asistență medicală primară. Vaccinul este gratuit. 

Vineri, în Republica Moldova a ajuns a doua tranșă din lotul de vaccinuri cumpărate din Rusia – 93.000 de doze din 100.000, a informat Ministerul Sănătății.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0