Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Omagiu adus lui Maradona la Napoli în Europa League

© AFP 2024 / MICHAEL BUHOLZERДиего Марадона
Диего Марадона - Sputnik Moldova
Abonare
Argentinianul Diego Armando Maradona, care a încetat din viaţă pe 25 noiembrie, a fost omagiat joi seară la Napoli, atât la meciul dintre echipa italiană şi Rijeka, din Liga Europa, cât şi de fani în afara stadionului.

CHIȘINĂU, 27 nov – Sputnik. Jucătorii echipei Napoli au intrat pe teren purtând banderole negre şi tricouri cu numele Maradona pe spate şi cu numărul 10.

​Pe parcursul zilei, suporterii au venit în faţa stadionului din Napoli, unde au depus flori, fulare alb-albastre, tricouri şi fotografii cu cel care este idolul întregului oraş. Cu o oră înainte de startul meciului, în faţa stadionului erau sute de fani care cântau.

​Diego Maradona a câștigat de două ori Serie A cu Napoli, în 1987 și 1990. În 1987 a cucerit Cupa Italiei, iar în 1989 Cupa UEFA.

Napoli vrea să ajungă cât mai departe în acest sezon a Ligii Europa, în memoria legendarului argentinian, decedat la doar 60 de ani. Echipa antrenată de Gennaro Gattuso s-a impus aseară cu 2-0 în fața lui Rijeka și este lidera grupei F, cu 9 puncte, cu două mai mult ca Real Sociedad și AZ Alkmaar.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0