Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Moldova în ceață – Cod Galben: Ce ne așteaptă în continuare

Abonare
Ceața densă care a învăluit astăzi Republica Moldova se va repeta și mâine, la orele dimineții. Sâmbătă și duminică sunt așteptate ninsori.

CHIȘINĂU, 27 nov – Sputnik. O ceață densă a cuprins astăzi Moldova la orele dimineții. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a instituit un Cod Galben, în condițiile în care vizibilitatea era foarte redusă.

© Sputnik / Mihai CarausCeață în Chișinău - 27 noiembrie 2020
Moldova în ceață – Cod Galben: Ce ne așteaptă în continuare - Sputnik Moldova
Ceață în Chișinău - 27 noiembrie 2020

„Astăzi în prima jumătatea a zilei în raioanele centrale și de sud ale teritoriului republicii se va menține ceaţă cu vizibilitatea de 200 de metri şi mai puţin”, a anunțat SHS.

Снег - Sputnik Moldova
Vin ninsorile în Moldova: Prognoza meteo pentru 7 zile

Ceața a mai cedat până după orele prânzului, dar se va menține și peste nopate, iar mâine dimineață va fi din nou densă.

„Pe 28 noiembrie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cer  noros, ziua, izolat, precipitații slabe. Noaptea și dimineața, izolat, ceață. Vântul va sufla slab”, a comunicat SHS pentru Sputnik Moldova.

Poliția îi atenționează pe conducătorii auto și pe pietoni să manifeste mare atenție în trafic.

Sâmbătă sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în nord, iar duminică, 29 noiembrie, va ninge în toată Moldova.

Sâmbătă, vremea se va răci cu vreo 3 grade față de ziua de vineri. Maximele termice vor fi de +2..+5 grade în nord și de +4..+7 grade în sud.

Pentru duminică, 29 noiembrie, sunt anunțate maxime termice ale aerului la nivelul celor de sâmbătă, dar sunt anunțate ninsori în toate regiunile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0