Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump își cheamă susținătorii să „inverseze” rezultatele alegerilor prezidențiale

© AP Photo / John MinchilloDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
La mai bine de trei săptămâni de la alegerile prezidențiale din SUA, Trump a refuzat iarăși să-și recunoască înfrângerea. În cadrul unei ”linii deschise” organizată pe 25 noiembrie cu susținătorii săi în Pennsylvania, el le-a cerut să „inverseze” rezultatul alegerilor.

CHIȘINĂU, 26 nov - Sputnik. În timp ce Joe Biden și-a detaliat recent planul pentru primele sale 100 de zile la Casa Albă, președintele în funcție a refuzat din nou să-și recunoască înfrângerea, declarând pe 25 noiembrie că Partidul Democrat a pierdut alegerile prezidențiale din 3 noiembrie. Donald Trump a făcut anunțul în timpul unei ”linii deschise” cu susținătorii săi din Pennsylvania.

„Alegerile au fost trucate. A fost un vot fraudulos”, a spus el din nou.

Liderul SUA și-a chemat susținătorii să „inverseze” rezultatul alegerilor, câștigate oficial de candidatul democrat Joe Biden.

"Trebuie să inversăm alegerile", a reiterat el.

Joe Biden se pregătește pentru președinția sa

Biden și-a anunțat victoria, Trump nu cedează: de ce e periculos conflictul - Sputnik Moldova
Video
Biden și-a anunțat victoria, Trump nu cedează: De ce e periculos conflictul
Joe Biden a detaliat recent la NBC planul său pentru primele 100 de zile după inaugurarea programată pentru 20 ianuarie. Biden intenționează să le dedice în mare parte reformei politicii de imigrație și luptei împotriva coronavirusului.

Mai mult, Joe Biden a prezentat deja câteva nominalizări cheie ale echipei sale. Așadar, odată cu numirea lui Antony Blinken, fost secretar de stat adjunct sub conducerea lui Barack Obama, ca viitor ministru de Externe, democratul a anunțat „revenirea” unei Americi „gata să conducă lumea”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0